fbpx

Du har kontrol

Ingen binding eller skjulte gebyrer. Du kan opsige dit medlemskab helt uden varsel, med et enkelt klik.

Kvalitet

Din elektrisk tandbørste har en forventet batteritid på hele 3 måneder. Håndgribeligt & unikt design med aluminium stel.

Automatisk levering

Vi sender direkte til døren med friske forsyninger og fragten er selvfølgelige gratis. Bestil inden kl.14 og vi sender samme dag. Hurtig levering på 1-3 hverdage.

Hvorfor Brusha?

Brusha er et medlemskab, hvor du får tilsendt børstehoveder & tandpasta direkte til døren.

Mission

Vores mission er at putte et stort smil på hver mund hele verden over. En børste, en mund, et smil ad gangen.

Vision

Gør god mundhygiejne nemmere tilgængeligt gennem gode vaner, sunde rutiner og simpelt design.

Værdier

Vores fælles værdier i Brusha er gensidighed og sammen at skulle bevæge os i den rette retning herfra.

Vælg din farve

  • Starter-pakken – Silver

    299 DKK herefter 99,00 DKK hver 3. måned. Køb i dag
  • Starter-pakken – Rose Gold

    299 DKK herefter 99,00 DKK hver 3. måned. Køb i dag

Funktioner for tandbørsten

Den elektriske tandbørste bruger 24.000 vibrationer i minuttet. Det er under standarden, men tag ikke fejl. Den sørger nemlig for du ikke børster tænder for hårdt og på den måde ikke beskadiggør dit tandkød. Du bliver hurtigt opmærksom på om du børster for hårdt, da du så ikke rigtigt vil kunne fornemme vibrationer, hvis du gør.

Udover dette sørger den for at du børster dine tænder inden for tandlægens anbefaling, nemlig 2 minutter. Den elektriske tandbørste har nemlig et indbygget stopur, som stopper med at vibrere efter 2 minutter, som hjælper dig med at opbygge nogle sunde rutiner. I mellem tiden vil den elektriske tandbørste holde en pause hver 30. sekund, så du ved hvornår du skal børste et nyt område.

Vegansk Brusha-paste

Vores egen tandpasta, Brusha-paste, er en lækker, glat og tilpas skummende tandpasta produceret på lægernes anbefaling. Vores unikke opskrift er baseret på naturlige ingredienser, som giver dig en fremragende mundhygiejne og frisk ånde. Brug en ærte størrelse og ikke de opreklamerede doser af tandpasta, hvor der flyder tandpasta ud over hele børsten. Tandpastaen indeholder 125ml og er designet til at kunne holde i tre måneder og er synkroniseret med vores medlemskab, hvor de nye friske forsyninger ruller ind af døren hver trejde måned.

5/5

Derfor børster andre tænder med Brusha

Jeg købte primært tandbørsten grundet designet og den smarte hænge funktion, Så min tandbørste ikke vælter rundt på det lille Københavner-toilet. Dog er det også prisværdigt at jeg ikke længere skal huske på tandpasta og børstehoveder selv.
Aske Arnesen
Denne tandbørste er genial. Konceptet med at man får tilsendt nye børster og batterier er så godt. Dermed er den altid ladet op og børsterne virker. Det er også praktisk at tandbørsten kan hænge på væggen.
Hanne Richterhausen Andreasen
Kan bestemt anbefale Brusha. Tandbørste på abonnement giver så meget mening for mig, da jeg altid glemmer at købe ny tandbørste og tandpasta. Hurtig levering hjem i ens postkasse. 5/5 stjerne herfra.
Peter Holmsø

Kontakt os

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at besvare de spørgsmål du skulle side med. Send os en e-mail ved at udfylde kontaktformularen. Vi sender retur samme dag.

Scroll til toppen

Tilmeld dig og vind vores

Starterpakke og et års forbrug af tandpasta og børstehoveder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.