fbpx

Historien bag Brusha

Det hele startede en dejlig morgen på badeværelset, da jeg skulle nå at gøre mig klar, inden jeg skulle ud af døren og i skole. Det gik op for mig, at jeg var løbet tør for tandpasta, så jeg ikke kunne børste mine tænder. Og er der noget værre end at komme for sent i skole eller på arbejdspladsen, for den sags skyld? Så er det at gå rundt med dårlig ånde og birkes mellem tænderne.

Jeg hoppede ned i det lokale supermarked, hev fat i tandpastaen og prøvede at undgå alt for meget snak med personalet under betalingen. Jeg kom hjem og fik børstet mine tænder.

Det var i bussen på vej til skolen, jeg begyndte at fundere over hvordan jeg kunne undgå dette irriterende problem fremadrettet. 

Jeg begyndte at søge lidt rundt på internettet og faldt over nogle nye interessante indsigter. Vidste du at tandlæger anbefaler man skifter sin tandbørste ca. hver 3. måned? Jeg gjorde i hvert fald ikke og har børstet med min tandbørste i længere tid, så det var tid til udskiftning.

Forvirret af de høje priser og mange varianter. Dette måtte kunne gøres bedre og smartere. Derfra begyndte mine mange besøg i hele verden hos de mange leverandører, for at undersøge markedet til bunds. Ud af alle mine besøg, valgte vi kun de bedste, der kunne levere op til danskernes gode og høje standarder.

Kærligheden bag Brusha

God mundhygiejne gjort simpelt

Hvor ofte har vi ikke glemt at købe tandpasta? Og lad os være ærlige, hvor ofte skifter du din børste ud? Og hvor tit har du ikke børstet dine tænder med slidte tandbørster? Vi mener, at det er på tide at opbygge nogle sunde og gode rutiner for dine tænder. Heller ikke indkøb af nye børste hoveder og tandpasta skal længere fylde din dagligdag med bekymring. Vi sender nemlig dine nye kvalitets børstehoveder og tandpasta direkte hjem til dig.

Smartere alternativ

De fleste af os har længe måtte vælge mellem dyre mærkebrand eller tandbørster af lav kvalitet, der ikke er gode for vores tænder. Derfor er Brusha skabt, som et smartere alternativ der er til at betale og samtidig kan konkurrere med mærkebrands på kvaliteten.

Vi vil gerne hjælpe

Vi vil gerne hjælpe til en bedre tandbørstning af høj kvalitet. Derfor vil vi gøre det så simpelt som muligt. Der er ingen binding i vores medlemskab, så du kan til enhver tid opsige fra dags dato med et enkelt klik. Vi leverer vores forsendelser med fri fragt i hele landet. Vi har ingen skjulte gebyrer. Hos os står intet med småt, som du skal være opmærksom på.

Manden bag Brusha

Ivan Pejcic – Founder

Scroll til toppen

Tilmeld dig og vind vores

Starterpakke og et års forbrug af tandpasta og børstehoveder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.